ABC Groepen

De leden van TC Presto rijden trainingsritten en/of toertochten op woensdagavond en zondagochtend. Daarnaast spreken leden regelmatig onderling af voor een extra training of toertocht buiten de vereniging om.
 
Er wordt op zondag en woensdag gereden in drie groepen: een A-, B- en C-groep. We verzamelen op en vertrekken vanaf het Raadhuisplein in Drunen. Elke groep kiest zijn eigen route om weer te eindigen op het plein. Op zondag rijden we in twee groepen: de A- en B-rijders samen en de C-rijders apart. 
De A-groep rijdt met een gemiddelde van zo'n 35 à 36 km/u: echte hardrijders dus. De B-groep komt thuis met een gemiddelde rond de 30 km/u en de C-groep doet het wat rustiger aan (circa 28 km/u). Op zondag wordt in de A/B-groep het tempo van de B-rijders aangehouden. De C-rijders blijven hun eigen tempo rijden.
De C-groep bestaat uit leden die het leuk vinden samen te fietsen en waar gezelligheid voorop staat. Dat wil niet zeggen dat het bij de andere groepen niet gezellig is!
 
 
Van maart t/m oktober zijn we op de racefiets te vinden, in de 'wintermaanden', rijden we op de mountainbike, waarbij de route dwars door de Loonse en Drunense Duinen het basisrondje is op zondag en de training bij de roeivijver onze 'vaste prik' op de woensdagavond. Voor de zondagen wordt daarnaast regelmatig meegedaan aan NTFU toertochten. Afhankelijk van het niveau van de deelnemers, wordt gekozen voor een aangeboden lengte toertocht. Ook bij het mountainbiken geldt voor ons, samen uit, samen thuis!